o nas

Pohištvo Zgonc je družinsko podjetje, ki se prilagaja željam strank z obdelavo lesa in storitev po naročilu. Naše vodilo je » OD IDEJE DO IZVEDBE » kar strmimo k temu, da znamo prisluhniti željam strank, jim svetovati in jim ponuditi izdelek kateri jim bo dolgo in učinkovito služil. Zadovoljna stranka je bistvo vsakega podjetja, saj s tem izraža zadovoljstvo nad storitvijo. 

Proizvodni program obsega: stopnice, notranjo opremo za stanovanja ( kuhinje, dnevne in otroške sobe, jedilne mize, predsobe, kopalnice ), vrtno pohištvo ( vrtne garniture ) balkonske in dvoriščne ograje, pisarniško pohištvo in druge poslovne prostore. Naše izkušnje bomo z veseljem delili z vami in prisluhnili vašim željam. Za samo izdelavo in željam strank smo vedno prilagodljivi, tako za sam proces izdelave uporabljamo kvalitetne materiale, predvsem strmimo k temu, da ima izdelek dodano vrednost. 

Uporabljamo kvalitetno pohištveno okovje, ki ima dolgo življenjsko dobo, uporaba stekla in lesnih tvoriv, kot so oplemenitene in furnirane iverne plošče ter obdelava masivnega lesa tako listavcev kot iglavcev.

MATERIALI

Zavedamo se da je uporaba kakovostnih materialov bistvena za izdelke , ki jih vsakodnevno uporabljamo, zato strmimo k temu da uporabljamo visokokvalitetno okovje, ki vam bo služilo dolga leta. Osredotočamo se in vgrajujemo okovje priznanega proizvajalca Blum. Po želji stranke lahko vgradimo okovje drugega proizvajalca.
Ploskovni materiali ki jih uporabljamo so iz oplemenitene iverne plošče ali furnirane plošče. Razlika med oplemeniteno in iverno je,  da ima oplemenitena imitacijo lesnega dekorja ali je v celoti barvna, furnirana pa ima sloj furnirja in deluje kot da je iz masivnega lesa. Na robove plošč se lepi ABS robni trak. Za vse plošče, tako oplemenitene kot furnirane je cela paleta vzorcev. Prav tako je za ABS na voljo mnogo različnih odtenkov ki si jih stranka sama izbere.

MASIVNI LES

Za samo obdelavo masivnega lesa uporabljamo kvaliteten les iglavcev in listavcev. Predvsem jedilne mize se najpogosteje izdelajo iz masivnega lesa hrasta v kombinaciji s kovinskim ali lesenim podnožjem. Pri stopnicah se najpogosteje uporablja les hrasta, bukve, jesena ali smreke.
Seveda se les uporablja za izdelke, ki se jih stranka sama želi, od masivnih kuhinj, do omaric, predalnikov, postelj….

Za samo površinsko obdelavo uporabljamo kvalitetne lake, ki so elastični in odporni na obremenitve.
Končna obdelava lesa da tisti čar in in piko na i kar daje izdelku poseben pečat.

ste se že odločili?

Veselimo se novega izziva

Pošlji povpraševanje

Obdelava lesa

ZGONC TOMAŽ s.p. 

Pohištvo Zgonc - 2024, Vse pravice pridržane 
spletno stran izdelal spletin
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram